maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kuinkas sitten kävikään? - Bh 31/31

http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Bloggaajan haaste 31:n viimeistä päivää viedään. Nyt on aika katsoa taakse päin. Itse lähdin alkukuusta intoa puhkuen tämän haasteen pariin. Pitkään jaksoinkin ajastella postauksia valmiiksi, mutta viimeisen viikon tiennoilla alkoikin ideat ja voimat uupumaan. Ajastamattomia postauksia tässä kuussa oli neljä, joten ajastettuja oli kaikkiaan 27. Ihme kyllä, sain postattua postauksen jokaiselle päivälle, enkä joutunut postaamaan useaa kertaa minään päivänä.

Ennen haasteen alkua kirjasin ylös ideoita, mistä bloggaisin. Suurin osa suunnitelmista toteutui, mutta esimerkiksi keittiön ja uudelleen maalatun kukkatelineen esittely jäivät ideoiksi tulevaisuuteen. Kukkatelineen maalaaminen on vielä kesken, ja sitä pääsen luultavasti esittelemään vasta joskus kesällä. Tarkoituksena oli myös esitellä lisää miehen tekemiä neuletöitä, mutta vilautan niitä teille joskus myöhemmin. Myös Nyt kyllä otan ja-haaste jäi toteuttamatta tässä kuussa, mutta onneksi haasteessa ei ole takarajaa, joten tämän kolmiosaisen haasteen tulette vielä täälläkin joskus näkemään.

Kaikin puolin katson kuukautta taaksepäin hyvillä mielin. Vaikka välillä väsytti, olen ylpeä, etten luovuttanut vaan selviydyin tästä. Haaste selvensi myös sitä, että ehkä minusta ei kuitenkaan ole päivittäiseksi postaajaksi, mutta toivon, että tulevaisuudessa postauksia tulisi kuukaudessa edes 10-17, joka on minulle ollut keskimäärin normaali tahti. Nähtäväksi jää miten käy.

Miten teillä kävi haasteen kanssa?
Nyt saa antaa risut ja ruusut!

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen 007/100 - Toteutunut lankaunelma - Bh 30/31



http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Vaikka koenkin antamisen ilon itselleni suureksi, on mukava yllättyä ja huomata olevansa antamisen ilon kohde. Tässä kuussa listasin unelmalankojani ja yllättäen kahta listaamistani langoista tarjottiin minulle lähes ilmaiseksi. Tottakai tartuin mahdollisuuteen! Lankalaihishan tästä kärsii, mutta päätin ettei se haittaa.

Langoista suuri kiitos kuuluu Riimille! Minun tarvitsi vain maksaa postituskulut ja purkaa hänen neulomansa helmineuleen pätkä, jotta saisin kaiken langan käyttööni. Hyvin edullisesti langat siis lähtivät tänne Sastamalan suunnalle. Helmineuleen puran, kun langan tarve tulee ajankohtaiseksi, joka toivottavasti tapahtuu pian.

Lämpimät kiitokset vielä Riimille! Nämä tekivät minut onnelliseksi.

Onnellista sunnuntaita!

P.S. Sen toisen langan esittelen, kun se saapuu luokseni.

Lankalaihiksen 7. välietappi
8,382 kg
+ 300 g Viking Balder
-------------------------------------------
8,682 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

lauantai 29. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen 006/100 - Luovuus - Bh 29/31




http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Luovuus on asia, jota on kaikissa ihmisissä. Toisissa enemmän ja toisissa vähemmän. Varmasti luovuus on asia, joka myös periytyy, mutta mielestäni sitä voi myös kehittää, jos niin haluaa.

Ylläoleva takorautainen kynttilänjalka on isäni tekemä. Hän kuoli melkein viisi vuotta sitten, joten en voinut kysyä lupaa hänen työnsä esittelyyn täällä. Koen tämän kuitenkin enemmänkin kunnian osoitukseksi häntä kohtaan ja sitä, minkä uskon perineeni häneltä; luovuuden ja kyvyn ja tarpeen käyttää sitä. Tietysti myös tuskan, joka tulee siinä kaiken luovuuden tarpeen sivussa.

Isäni oli taiteilija. Ei nimekäs, mutta taiteilija kuitenkin. Hän maalasi, takoi rautaa, keksi ja rakensi kaikenlaisia vekottimia ja kirjoitti runoja. Itse olen samanlainen. Pitää tehdä tätä ja tuota. Pelkkä yksi laji ei riitä. Ja vaikka yksi intohimo pysyisi vuosia piilossa, saatan yhtäkkiä saada luovuuden puuskan ja vaikkapa piirtää pitkän ajan jälkeen jotain.

Tällä hetkellä suurimpia intohimojani ovat neulonta, virkkaus ja DIY-projektit. Ne ovat jo pitkään tyydyttäneet luomisen tarpeeni. Ja hyvä niin. Ehkä joskus innostun jostain muusta, vaikka jostain ihan uudesta lajista.

Luovaa lauantaita!

torstai 27. maaliskuuta 2014

Vakiopipo - Bh 27/31



http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Tämä pipo on ajalta, jolloin itse en ymmärtänyt joustinneuletta monimutkaisemmista mallineuleista mitään. Onneksi mieheni on aina ollut käsistään kätevä. Joten kun näin kalliilla hinnalla ja merkillä varustetun unelmieni pipon kerran urheilukaupassa, mies muitta mutkitta lupautui sellaisen minulle itse tekemään. Muistaakseni hän teki pipon täysin omasta päästään. Ainoastaan palmikkoneuleen ohjetta hän tarkisteli netistä. Pipo on usein minulla käytössä ja monien käyttövuosien jälkeen tämä ei ole enää ihan uuden veroinen vaan nukkaakin löytyy jonkun verran. Rakas se kuitenkin on.

Ihanaa tosrtaita!

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Keskiviikon keskeneräiset 048 - Bh 26/31


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Edellisessä Keskiviikon keskeneräiset-postauksessa löytyi oikea vastaus sille, mitä tällähetkellä on puikoilla, nimittäin Pikku-E:lle pusero. Ohjeen langan sijaan teen paidan puuvillalangasta, joka sopiikin hyvin lämpiäville ilmoille. Nähtäväksi jää, valmistuuko paita ajoissa. Tällähetkellä olen takakappaleen erikoisessa kohdassa, jossa molemmissa reunoissa on alue, jossa neulotaan aina nurjaa. Tämän neuloksen tarkoitusperä ei aivan ole minulle vielä selvinnyt, mutta ehkä sekin ajan kanssa selviää.

Ihanaa keskiviikkoa!

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sitä sun tätä - Bh 25/31




http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

DIY-Pikkuämpärit
Tarvikkeet: Pieniä ämpäreitä, liitutaulumaalia ja maalisivellin.

Kun löytää kaupasta pieniä metalliämpäreitä euron hinnalla per kappale, niitä ei vain voi jättää hyllyyn. Näitä ihanuuksia löysin noin kuukausi sitten Minimanista pari kappaletta. Itse keksin näille paljon parempaa käyttöä, kuin kasvien istuttelu, mihin siis ämpärit tekstinsä perusteella olivat tarkoitettu.

Tästä alkoikin pohdinta. Maalaisinko ämpärit vain valkoisella ja teippailisin uudet pysyvät tekstit ämpäreihin vai maalaisinko niihin liitutaulu-alueet. Lopulta liitutauluidea tuntui paremmalta, joten marssin Sinelliin ja ostin kyseistä maalia.

Ensin ajatuksena oli teipata ämpäreihin alueet, jotka maalaisin, mutta koska tämän tekeminen suoraan tuntui täysin mahdottomalta, heitin teippirullan kuvainnollisesti nurkkaan ja maalasin vapaalla kädellä liitutaulualueet ämpäreihin. Lopputuloksesta tuli mielestäni hyvin rento ja meidän kotiin sopiva.

Sitä sun tätä-tekstillä varustettu ämpäri päätyy eteisen pöydälle kaappaamaan syleilyynsä kaikkea, mikä tuppaa jäämään käsistä kyseiselle pöydälle. Toisen ämpärin pyhitän neuletarvikkeille.

Ihanaa tiistai yötä!

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Usein kysytyt kysymykset - Bh 24/31


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Sateenkaaria ja serpenttiiniä-blogissa listattiin kysymyksiä, joita poika oli kysellyt tädiltään, blogin kirjoittajalta. Tämän luettuani, syttyi päässäni lamppu. Minäkin voisin listata Pikku-E:n kysymyksiä, niitä kun alkaa jo tulemaan ja jokapäivä poika kysyy jotain. Tässä siis ne useimmin kysytyt:

Miten se toimii?
Poikaa on kovasti alkanut kiinnostamaan, miten eri asiat toimivat. Tähän asti on kysytty ainakin lämpöpattereiden ja yhteiskunnan toimintatapojen perään. Pojan yhteiskuntakiinnostuksesta voi kiittää Putous-sarjan Ymmi Hinaajaa, jonka hokemaa "Ei se yhteiskunta sillä tavalla pyöri" kuulee pojan suusta edelleenkin lähes päivittäin.

Mitä lukee tässä?
Pikku-E tunnistaa hienosti erilaisia logoja. Esimerkiksi Samsung, Sony ja Nokia ovat hallussa ja ne poika toisinaan tunnistaa jopa kirjoitettuina sanoinakin. Kaikkea tuo kaksivuotias ei vielä kuitenkaan osaa lukea ja usein hän kyseleekin esimerkiksi lehdistä sormella osoittamalla, mitä missäkin lukee.

Mistä ostettu?
Tämän kysymyksen voisi heittää suoraan TOP5:n kärkeen, sillä tätä kysymystä kuulee hyvin usein. Pikku-E on erittäin kiinnostunut siitä, mistä mikäkin tavara on ostettu. Usein itse esitän tähän vastakysymyksen "No, mistä se on mahdettu ostaa? Muistatko?" Yleensä vastaus tulee lyhyen pohdinnan jälkeen.

Mikäs ääni kuulu?
Tuntuu, että tuolla pienellä pojalla on superkuulo, sillä välillä poika kyselee tätä kysymystä silloinkin, kun itse en ole kuullut mitään tavallisuudesta poikkeavaa ääntä.

Mikäs (auto) tämä on?
Suluissa oleva auto on kysymyksessä siksi, että useimmiten poika  kyselee eri leikkiautojensa merkkejä. Onneksi suurimmassa osassa pikkuatojen pohjista löytyy auton merkki ja malli, sillä "En tiedä" vastaus harvoin poikaa tyydyttää. Mies sen sijaan tietää autoista niin paljon, että osaa vastat niihin vaikeimpiinkin autoaiheisiin kysymyksiin.

Millaisia kysymyksiä teidän perheen pienimmät kyselee?

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lankavaraston häpeäpilkut - Bh 23/31


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Silloin tällöin kuulee kysyttävän, mikä on cd-hyllysi häpeäpilkku. Tai ainakin kuuli silloin, kun cd-levyt ja kaupat olivat vielä voimissaan. Tästä tulikin mieleen, että löytyisikö sieltä lankavarastosta häpeäpilkkuja. No, minun ei tarvinnut tätä kauaa miettiä. Oman lankavarastoni ehdottomat ällötykset ovat nämä kolme kerää Novita Twistiä. Nämä suuntasivatkin eilen äidilleni, jonka lankavaraston pohjille ne saavat nyt vuorostaan kaivautua.

Haastankin nyt kaikki neulojat esittelemään omien lankavarstojensa häpeäpilkut!

Lankalaihiksen 6. välietappi
8,682 kg
- 300 g Novita Twist
------------------------------------------------------
8,382 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

lauantai 22. maaliskuuta 2014

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pallolamput - Bh 21/31








http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

 Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan vanhasta voi tuunauksen avulla tehdä muuhun sisustukseen sopivan. Tämä on ollut meillä mieheni kanssa yhteinen ajatus aina. Usein poisheitettävän tavaran pitää todellakin olla käyttökelvoton, että siitä luovutaan.

Toinen yhteinen ajatus meillä on ollut se, että Pikku-E:n huoneessa pitää olla tarpeeksi valoa, että siellä näkee leikkiä, lukea tai ihan mitä vain poika keksii, sallitun rajoissa tietysti. Anopin varastosta löytyikin Pikku-E:n huoneeseen täydelliset lamput. Ja vaikka pojan huoneen seinissä metallinhohtoa löytyykin, ei alkuperäinen väri ollut mielestämme ihan se otollisin. Valkoiset lamput sopisivat paremmin. Siispä spraymaalipullo huiskimaan.

Kun mies oli maalannut lamput, niiden magneettialustat kiinnitettiin verholaudan molempiin päihin ja lamput asetettiin niihin haluttuun asentoon. Valoa lisää vielä vuoden alussa kattoon kiinnitetty leppäkerttuvalaisin, joka antoi jo itsessään mainiosti valoa. Nyt kun pallolamputkin ovat paikallaan, huoneessa todellakin näkee leikkiä ja touhuta.

Leppäkerttulampussa on muuten alaspäin osoittavan kukkasen keskikohdassa led-lamppu, jonka saa kytkettyä palamaan yksinään kiskaisemalla lampusta roikkuvasta siimasta. Tämä on hieno keksintö ja mukava yövalo varsinkin silloin, kun Pikku-E haluaa vielä katsella kirjoja sängyssään ennen nukahtamista.

Ihanaa perjantaita!

torstai 20. maaliskuuta 2014

Lankaunelmia - Bh 20/31

http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Helyes-blogissa listattiin taannoin lankoja, joita kyseinen bloggaaja tarvitsisi. Itselläni kun Lankalaihis painaa pahasti niskaan, ei langoille ole niinkään tarvetta, vaan enemminkin varastoa täyttävistä keristä pitäisi päästä eroon. Päätinkin siis listata lankoja, joista unelmoin ja joita hankin, kun lankalaihis antaa myöden.

Lankaunelmani:

Lankamaailmasta löytyy jos jonkinlaista lankaa suht edullisella hinnalla. Muutamia kertoja on tullut käytyä paikanpäällä ja muutamia keriäkin ostettua ja olen erittäin vakuuttunut heillä myynnissä olevista langoista. Lankamaailmasta haluaisin ostaa seuraavia lankoja:

Viking Balder - Varsinkin violetti-keltainen väriyhdistelmä miellyttää silmääni. Tästä voisi neuloa vaikka pipon tai huivin. 
Materiaali: villa superwash-käsitelty 100% 
Kerän koko: 100 g. 
Puikko suositus: 12 mm.

Gjestal Maija - Tätä lankaa ostin viime vuonna pari kerää ja ihastuin siihen! Värivalikoima on laaja ja monet värit ovat minun mieleen. Yllättäen varsinkin oranssin väriset kerät kiinnittivät huomioni.
Materiaali: villa 85%, polyamidi 15%
Kerän koko: 50 g
Puikkosuositus: 3-3,5 mm

Fame Trend - Tähän lankaan en aikaisemmin Lankamaailman verkkokaupassa olekkaan törmännyt. Mutta oi, kuinka ihania värejä tästäkin langasta löytyy! Varsinkin väri 654 kutkuttaa värisilmääni. Tästä syntyisi jotkut ihanat pitsisukat, sillä lanka näyttää kuvan perusteella suht ohuelta. Uskoisin tämän olevan jopa omassa jalassa Maija-lankaa kestävämpi, sillä tekokuitua on tässä langassa enemmän.
Materiaali: 75% villa, 25% polyamidi
Kerän koko: 100 g
Puikkosuositus: 3 mm

Hjertegarn Strömpegarn - Oikea herkkujen herkku väriensä puolesta! Lähes kaikki värit voisin varastooni hankkia, niin ihanalta ne näyttävät! Sukkiahan näistäkin syntyisi.
Materiaali: villa 75%, polyamidi 25%
Kerän koko: 50 g
Puikkosuositus: 2,5-3 mm


Ja koska omalta paikkakunnalta löytyy ihana Käsityöpuoti Silmu&Solmu, pitää sieltäkin tietysti listat ne omat unelmakerät:

Drops Fabel - Ohut sukkalanka, jossa on laajavalikoima eri värejä. Ihailin tätä lankaa jo ollessani harjoittelussa Silmussa&Solmussa ja itseasiassa silloin ostamistani kahdesta kerästä mies neuloo minulle parhaillaan sukkia. Tätäkin lankaa olisi kuitenkin kiva saada lisää.
Materiaali: 75% villaa, 25% polyamidia
Kerän koko: 50 g
Puikkosuositus: 2,5 mm

Sadnes Sisu - Jossain tapauksissa pitsisukkia ja muita pintakuvioituja sukkia on mukava tehdä yksivärisestä langasta. Tämä Sisu yksivärisyydessään ja laajassa värivalikoimassaan olisi mainiota tähän käyttöön. Ja sopisihan siitä tehdyt sukat jo nimensäkin puolesta suomalaiseen jalkaan.
Materiaalit: 80% villaa ja 20% nylonia
Kerän koko: 50 g
Puikkosuositus: 2,5-3 mm

Schachenmayr Lova -  Tämä lanka kiinnosti minua heti, kun näin sitä paikanpäällä liikkeessä. En kuitenkaan viitsinyt ostaa lankaa tietämättäni mitä tekisin siitä. Lisäksi tuolloin oli useampia neuletyö jonossa, kuten melkein aina, enkä halunnut tuolloin ostaa lankaa varastoon muhimaan.
Materiaali: 67% akryylia, 30% villaa ja 3% polyamidia
Kerän koko: 50 g
Puikkosuositus: 9-11 mm

Siinä olivat minun lankaunelmani. Suurinosa langoista oli sukkalankoja, mutta onneksi nekin ovat monikäyttöisiä, eikä niistä aina tarvitse tehdä vain sukkia. Kunhan lankalaihis antaa myöden, suuntaa tämä neuloja kohti Silmua&Solmua ja Lankamaailmaa!

Ihanaa torstaita!

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Keskiviikon keskeneräiset 047 - Bh 19/31




http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Täällä on tekeillä jotain uusimmasta Suuri Käsityö-lehdestä, mutta värikkäämmällä versiolla. Arvaatteko mitä?

Arvoituksellista keskiviikkoa!

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Onnettaren suosima - Bh 18/31


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Minä tein tässä kuussa lähestulkoon Sinit eli voitin kahdessa arvonnassa! Sini voitti viime vuonna kolmessa perä jälkeen, joten ihan en samaan suoritukseen yltänyt, hih. En tosin voi sanoa, että itse kuuluisin siihen joukkoon "joka ei ikinä voita mitään", sillä noin seitsemän vuotta sitten voitin silloisen unelmieni puhelimen. Tuon älyttömän tuurin jälkeen onnetar ei ole suosinut pieniä Lottovoittoja lukuunottamatta. Mutta nyt sitten osui voitto minun kohdalleni kahdesti!

Ihanan Knitting Vintage Socks-kirjan voitin Pieni ihana-blogista. Kirja on täynnä toinen toistaan ihanempia sukkaohjeita ja jokainen ohje on julkaistu alunperin ainakin sata vuotta sitten. Olen tästä kirjasta aivan tohkeissani. Kirjassa on upeita herrasmiesten sukkia, jotka kyllä nainenkin kehtaa jalkaansa pukea. Lasten sukkiakin löytyy ja muutama pitsisukka naisille. Oikein kihisen innosta, koska pääsisin koittamaan ensimmäistä sukkaparia tästä kirjasta!

Neljä kerää Teetee Pallas-lankaa voitin Taijun neulomukset-blogista. Tuo vihreä raidallinen lanka on aivan ihanaa! Pää jo täyttyy ideoilla, mitä langasta tekisin, mutta ehkäpä annan ajatuksen vielä muhia päässä. Valkoisen Pallaksen voisin mahdollisesti värjätä, mikäli Nalle-lankojen värjäys onnistuu mukavasti. Tosin, kyllä tuo valkoinen on itsessäänkin erittäin kaunista lankaa. Saa siis nähdä miten käy.

Kiitos tuhannesti vielä kummallekkin bloggaajalle mahtavista palkinnoista!

Ihanaa tiistaita!

Lankalaihiksen 5. välietappi
8,482 kg
+ 200g Teetee Pallas
----------------------------------------
8,682 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg) 

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Äidiltä pojalle - BH 17/31





http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Melkein makkarapipo
Ohje: Novita
Lanka: Novita Viivi
Puikot: 6 mm
Aloitussilmukoita: 60
Langan menekki: 43 g

Yritin tehdä vaihteeksi jotain paksummalla langalla, jotta lankalaihis toteutuisi nopeampaa. Enpä olisi uskonut, että sain lankaa menemään tähän pipoon puolet vähemmän kuin pitsisukkiin, jotka esittelin teille alkukuussa. Langan pienestä menekistäkin olisi jo pitänyt päätellä, että pipo oli omaan päähän, johon sen alun alkaen tein, liian pieni. Tai kyllä itsekkin pipoa olisin voinut käyttää, ei se kauheasti kiristänyt, mutta paremmalta se näyttää Pikku-E:n päässä. 

Onneksi tuota Novita Viiviä löytyy vielä ruskeana puolitoista kerää, joten enköhän saa joskus itsellenikin pipon tehtyä. Nyt tosin puikoille on hypännyt jo taas ihan jotain muuta.

Ihanaa maanantaita!

Lankalaihiksen 4. välietappi
8,525 kg
- 43 g Melkein makkarapipo
--------------------------------------------------
8,482 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen 005/100 - Langat - Bh 16/31



Niin, tarvitseeko tätä edes selittää? Jokainen neuloja ja virkkaaja tietää varmasti, mistä puhun. Ihanat värikkäät langat tuovat aina hyvän mielen, puhumattakaan siitä mitä onnea ja onnistumisen tunnetta käsityön neulominen ja valmiiksi saaminen teettää. Lisäksi onnea voi myös jakaa antamalla tuotoksen jollekkin tärkeälle ihmiselle.

Ihanaa sunnuntaita!

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Bloggaajan haaste 31:n puoliväli - Bh 15/31


Hyvä tarkoitukseni oli tehdä jonkinlainen pikakatsaus teidän osallistujien blogeihin linkityksien kera, mutta teitä on vain niin monta, että koko porukan linkittäminen alkoi tuntua liian suurelta urakalta.

Olen pyrkinyt käymään osallistujien blogeja läpi ja olen myös yrittänyt kommentoida sen mitä olen ehtinyt, mutta valitettavasti kaikille en ole ehtinyt kommentteja jättämään. Joka tapauksessa jo nyt iso hatunnosto kaikille! Puolessa välissä mennään ja edessä olisi vielä 16 blogipäivitystä tämän haasteen tiimoilta.

Postauksia olette tehneet niin neulonnan kuin virkkauksenkin osalta. Ompelutöitäkin on näkynyt blogeissa. Toiset ovat sairastelleet, mutta silti blogia on urheasti päivitetty ja yritetty pysyä haasteessa mukana. Muistutuksen sana vielä, että ei haittaa vaikka joinakin päivänä postaus jäisikin tulematta. Ratkaisevaa haasteessa on nimittäin postauksien lukumäärä ja hyvä mieli, tietysti.

Myös asuesittelyjä ja tuotearvosteluja on nähty. Monet ovat myöskin pureutuneet haasteisiin ja tehneet niiden tiimoilta postauksen tai parikin. Monet ovat myöskin raottaneet omaa elämäänsä, josta on aina mukava lukea.

Nyt kun kuukausi on puolessa välissä, olisi kiva kuulla osallistujien mielipiteitä. Millaiselta päivittäinen bloggaaminen on tuntunut ja vieläkö voimia on loppukuulle?

Ihanaa lauantaita!

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Viikon värit 11/52/2014 - Bh 14/31



Viikon värit-kuva syntyi taas ihan vahingossa, kun poika alkoi kokoamaan palapeliä. Aina ei palapelin kokoaminen ihan mene nappiin, mutta tärkeitähän on tekemisen meininki.

Ihanaa perjantaita!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...