maanantai 29. syyskuuta 2014

2-vuotiasarvonta!!!

Edit: Arvonta on suoritettu. Voittajat löydät täältä.

Tässä kuussa tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni Silmukan saalistus-blogiin. Sen jälkeen olen esitellyt teille erilaisia käsitöitä ja raottanut myös hieman arkeani. Viime aikoina on taas tuntunut siltä, että haluan tehdä puhtaampaa käsityöblogia, joten esimerkiksi Pikku-E:stä kertovat postaukset ovat blogissa vähentyneet. Raskaudesta kerron edelleen, sillä se on kokemusten jakamisen ilon lisäksi helpoin tapa tallettaa raskauden aikaisia ajatuksia.

Juuri tämän hetkisen, kohti loppuaan juoksevan raskausajan ja sitä seuraavan vauva-arjen vuoksi uskallan epäillä, että loppu- ja alkuvuodesta blogi tulee elelemään hiljaiseloa. Palailen kuitenkin arjen tasaannuttua taas käsitöiden ja blogien maailmaan eli ei huolta. Käsillä tekemisestä ja bloggaamisesta on tullut itselleni niin rakkaita harrastuksia, että niistä en osaa kuvitella luopuvani, vaikka perheessä pian onkin vilskettä vielä enemmän kuin tähän asti.

Teitä lukijoita on kertynyt kahden vuoden aikana niin Bloggerin, Bloglovingin, Blogilistan ja Facebookin kautta hurjat määrät! Ja myös Instagram seuraajia riittää. Mistään tällaisesta en uskaltanut edes uneksia, kun syyskuisena päivänä aikoinaan ne ensimmäiset tekstit blogiin rustasin ja kuvat lisäsin. Suuri kiitos siis kaikille teille! Ja kuten otsikostakin voi päätellä, on taas arvonnan aika.  Tällä kertaa palkintoja on kaksi, joista toisen olen tehnyt itse. Palkinnot ovat:


1. palkinto
Tawashi eli japanilainen pesusieni 2kpl
Nämä olen tehnyt itse Novitan Bambu langasta. Niitä voi käyttää tiskauksessa, tiskiliinana, pölyliinana tai pesusienenä. Molemmat pesusienet kestävät 60 asteen pesun.

2. palkinto
Drops Merino Extra Fine 2kpl
Yksi kerä painaa 50g. Värit 21 ja 30. Puikkosuositus 4 mm. 100% merinoa.

Näin osallistut kilpailuun:
1. Kommentoi tämän postauksen kommenttikenttään. Anna risuja tai ruusuja, postaustoive tai kysy vaikka joku mieltäsi askarruttava kysymys. Mikäli olet anonyymi kommentoija, lisää kommenttiisi jonkinlainen puumerkki tai sähköpostiosoite.
2. Lisäarvan saat, mikäli seuraat blogia Bloggerin, Bloglovingin, Blogilistan tai Facebookin kautta. Mainitse tämä seikka kommentissa ja olet lunastanut lisäarpasi.

Arvonta aikaa on 29.9.-12.10.2014 ja arvonta suoritetaan, kun sille liikenee aikaa. Kuitenkin lähiaikoina arvonnan päätyttyä. Pysykää siis kuulolla!

Onnea arvontaan!

65 kommenttia:

  1. Jee, onnea 2-vuotiaalle! :) Ehdottomasti mukana arvonnassa kahdella arvalla.

    Mä tykkään seurailla sun blogia, koska se on omannäköisensä ja jotenkin elämänmakuinen :) Turhan paljon näkee liian hienosteltuja, "kaikki onnistuu"- blogeja :)

    Onnea loppuodotukseen ja minä ainakin odottelen linjoilla, kunnes teidän arki asettuu uusiin uomiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihana kuulla, että tykkäät blogistani ja että se on elämänmakuinen, ihanasti sanottu :) Ja mahtavaa, että odottelet linjoilla!

      Poista
  2. Jee onnea kaksivuotiaalle! Mulla ei ole mitään erityisiä toiveita tai ruusuja, jatka samaan tyyliin - kirjoituksiasi on aina kiva lukea, olivat ne sitten tavallisesta elämästä tai käsitöistä kertovia. :) Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiva kuulla, että täältä löytyy kivaa luettavaa :)

      Poista
    2. Vanhana lukijana olen palannut lukemaan kaikkien blogeja 9 kuukauden tauon jälkeen. Sinun blogisi on monipuolinen eikä siihen kyllästy.
      Osallistun kahdella arvalla ja sinun blogisi ilmestyy aina Bloggerin ja Bloglovinin listalla, kun olet päivittänyt uuden tekstin kera.

      Poista
    3. Niin, piti sanoa vielä tämän: Onnea kaksivuotiaalle blogille!
      Perässä tullaan...

      Poista
    4. Kiitos! Ja ihana kuulla, ettei blogiini kyllästy :)

      Poista
  3. Kahdella arvalla mukana onnittelemassa kaksivuotiasta blogia! Kiva on ollut seurata blogiasi ja aion olla jatkossakin kuulolla.

    VastaaPoista
  4. Onnea och Grattis! Kiva blogi. Mukavaa seurailla kässävinkkejä. Haasteet ovat myös kivoja - vaikka en itse usein osallistu on kiva seurata mitä toiset on väkertäny. Seuraan sua myös Facebookissa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla, että saat täältä vinkkejä käsitöihin :)

      Poista
  5. Onnea 2-vuotiaalle blogille ja yhdellä arvalla mukana :) Pidän hyvin paljon blogistasi ja tykkään lukea kaikenlaisia juttuja mitä kirjoitat, jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  6. kahdella arvalla mukana, säännöllisesti seurailen kivoja ideoita. toivoisin kakkospalkintoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että löydät täältä kivoja ideoita :)

      Poista
  7. Onnea kaksivuotiaalle blogillesi. Tällähetkellä rupesi mieltäni askarruttamaan pesusienien käyttö. Mukavan elämänmyönteinen blogi sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mikä pesusienten käytössä askarruttaa? Ihanaa, että blogistani tulee elämänmyönteinen kuva :)

      Poista
    2. Pesusienien käytössä askarruttaa vain se, minkälaisia ne on käyttää. Olisi nimittäin kiva kokeilla.

      Poista
    3. Ok :) Itsellä ei ole näistä käyttökokemusta, toki tarkoitus olisi näitä omaankiin käyttöön tehdä. Palkintona olevista sienistä valkoinen on luullakseni hieman normaalia sientä suuremman kokoinen, sillä tein sen hieman suuremmalla silmukkamäärällä. Pienemmän taas tein kaksinkertaisella langalla ja ohjeen silmukkamäärällä.

      Poista
  8. Kaksivuotisonnittelut! :) Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  9. ONNEA. Olen lukijasi, joten kahdella mukana. Täällä on aina kiva piipahtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hauska kuulla, että vierailet täällä mielellään :)

      Poista
  10. Nonnii, mukana! Ja noh kuten tiiät nii kaks arpaahan mie saan aika keposee lunastettuu. Ja mie tykkään-edelleen- siun blogista iha hurjasti! Saan täält hyviä inspiraatioita ja on ollu iha huiman hienoo saaha tutustuu siuhu paremmi. Ois viel siistimpää jos joskus pystyttäis näkee iha nokakkain!

    Onnee kaksvuotiaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista :) Ihana sana tuo "keposee" :) Pisti hymyn huulille. Ihana kuulla, että inspiroin sinua. Ja olis ihan mieletöntä joskus nähdä kasvotusten, se pitää ehdottomasti joskus vielä toteuttaa! :)

      Poista
  11. Onnea 2-vuotistaipaleesta! Tutustuin blogiisi ihanan Silmukan ytimestä-haasteen kautta ja sitä todella arvostan! On aina milenkiintoista seurata toisten käsityötuotoksia ja ohjeita, vaikka ei itse niitä toteuttaisikaan. Myös lasten puuhat ovat aina lähellä sydäntäni, sellainen normaali arki. Yksi arpa minulle, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihana kuulla, että tykkäät blogistani ja myös SY-haasteestamme :)

      Poista
  12. Onnea taaperolle! Yhdellä arvalla mukana.
    Pidän blogissasi ihanista käsitöistä ja siitä, ettei kaikki ole aina valmista (itselläni on kauhea paniikki laittaa blogiin VAIN valmiita töitä). Ja mielenkiinnolla luen blogiasi, kun ollaan samassa tilassa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista :) Kiva kuulla, että keskeneräisetkin työt miellyttävät :) Ja onnea odotukseen sinulle! :)

      Poista
  13. Olen mukana yhdellä arvalla. Monipuoliset käsityöt ilahduttavat; etenkin kun oma käsityötahti on niin kovin hidasta. Mutta aina voi haaveilla ja inspiroitua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että blogini käsityöt ilahduttavat sinua :)

      Poista
  14. Onnittelut blogeelle! :) Osallistuisin arvontaan, mutta en halua voittaa, kun pelkään postimaksuylläreitä :D Olen kuitenkin hengessä mukana vahvasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en muuten lainkaan huomannut lisätä arvontaan sääntöä, että lähetän palkinnon vain kotimaahan, koska en lainkaan muistanut, että sieltä ulkomailtakin tätä blogia luetaan ;) Mukavaa, että olet hengessä mukana ja kiitos onnitteluista! :)

      Poista
  15. Kiva blogi! :) Oon itsekin (käsityö)blogia taas pitkästä aikaa virittelemässä, joten on kiva seurata, mitä muissa blogeissa tapahtuu. Seuraan myös blogilistalla, joten kahdella arvalla mukana. Kaikkea hyvää odotusaikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että tykkäät blogistani :) Ja kiitos, toivotaan, että loppuodotus sujuu mahdollisimman vaivattomasti :)

      Poista
  16. Onnea 2-vuotiaalle! Eipä minulla mitään erityisiä postaustoiveita ole, kivoja vinkkejä täältä olenkin jo saanut =). Mukaan arvontaan yhdellä.
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mukava kuulla, että olet saanut täältä vinkkejä :)

      Poista
  17. Onnea 2-vuotiaalle! Olen vieraillut täällä monesti, ja löytänyt paljon mukavaa lueskeltavaa. Minusta on kiva, että esittelet töitäsi keskeneräisinäkin, niiden edistymistä on mukava seurata. Itselläni, kun on aina vaikka kuinka monta työtä samaan aikaan (ja kauan) kesken. Liityin nyt lukijaksi, joten kahdella arvalla mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mahtavaa kuulla, että olet löytänyt täältä paljon kaikkea mukavaa ja että tykkäät seurata myös keskeneräisten töiden edistymistä :) Tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  18. Onnittelut 2-vuotiaalle :) Vaikka liityin vasta vähän aikaa sitten lukijaksi Bloggeriin, olen lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa ja aina täältä löytyy mielenkiintoisia juttuja. Kahdella arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja mahtava kuulla, että blogini tarjoaa mielenkiintoista sisältöä :)

      Poista
  19. Onnittelut hyvässä kasvussa olevalle blogillesi. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  20. Kaksivuotisonnittelut! Enpä ole ennen nähnyt tuollaisia japanilaisia pesusieniä, mielenkiintoisia! Lankakerien värit puolestaan ovat aivan ihanat. Osallistun yhdellä arvalla. dinaer@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Japanilaiset pesusienet ovat itsellenikin aika tuore tuttavuus ja olen niihin muutamissa blogeissa törmännyt. Mukavan pieniä ja nopeita tehdä, vaikka pukinkonttiinkin! Mukavaa, että arvonnan palkinnot miellyttävät silmää :)

      Poista
  21. Onnea blogillesi ja tulevalle vauvelille ♥ Viime vuotinen joulukalenterisi oli aivan mahtava juttu, tänä vuonna et varmaankaan ehdi semmoista tekemään. Muutakin mukavaa luettavaa toki olen täältä löytänyt =)
    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihanaa, että muistat vielä joulukalenterini ja että tykästyit siihen :) Tänä vuonna en tosiaan valitettavasti ehdi suunnitella enkä toteuttaa joulukalenteria, mutta aion ehdottomasti vielä jonain vuonna uuden sellaisenkin blogiin pyöräyttää, sen verran kivaa puuhaa se oli :) Mahtavaa, että olet löytänyt täältä joulukalenterin lisäksi muutakin mukavaa :)

      Poista
  22. Kahdella arvalla mukana!

    Olen seurannut nyt muutaman kuukauden blogiasi ja tykkään kovasti. Haasteita on kiva seurata ja ehkä joskus uskallan itsekin osallistua niihin kunhan tulee sopiva :-)

    laiskanpulskeablogi@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kuulla että tykkäät blogistani :) Ja mukaan vaan rohkeasti haasteisiin ;)

      Poista
  23. Onnea blogillesi ja kiitos arvonnasta, tsemppiä myös loppuodotukseen! Postauksiasi on mukava lueskella, ja kyllä täällä pysytään vaikka sinulla ei nyt aikaa kirjoittamiseen niin paljon riitäkään.
    Osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla, että tykkäät lukea blogiani ja että siellä odotellaan tulevan blogihiljaisuuden yli :)

      Poista
  24. Onnea kaksivuotiaalle <3

    Musta on ihan mahtava juttu, että ootte pitäneet yllä tuota kuukausittaista haastetta. Jatkuuhan se, vaikka postaustahti on ymmärrettävästi hitaampi uuden elämän myötä? Tsemppiä loppuraskauteen <3

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Ihanaa, että tykkäät SY-haasteestamme :) Haaste jatkuu normaalisti blogihiljaisuuden aikanakin. Tosin tilanteesta riippuen, voi olla että Sini ottaa haasteesta hetkeksi kokovastuun. Sen seikan tarpeellisuuden näkee vasta, kun selkiytyy kuinka kattava blogihiljaisuus on luvassa. Aika siis näyttää :) Ja kiitos tsempeistä <3

      Poista
  25. Onnea, ja yhdellä arvalla mukana. Teidän käsityöbloggaristien takia olen minäkin nyt vuoden ollut neuloosin pauloissa. Eli kiitos kaikista ohjeista ja vinkeistä. Onnea myös loppuodotukselle :)
    T. Taina

    VastaaPoista
  26. Onnea 2vuotiaalle! :) kahdella arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
  27. Löysin blogisi facebookin kautta ja tykkään seurata nuoren käsityökiinnostusta,kun itse ei juurikaan tule
    käsitöitä tehtyä. Lapsijuttuja on myös kiva lukea. Onnea raskauteen Arja

    VastaaPoista
  28. Onnea! Onko muuten jotain käsityöaluetta, johon neuloosi ei ole sinulla iskenyt. Itselläni ehdottomasti sukan kantapään kutominen ja vetoketjut sekä napinlävet...
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsellä usein se kokoon ompeleminen on kaikkein innottomin juttu. Sen vuoksi harvemmin on tullut vielä isoja neuleita/vaatteita tehtyä. Tumputkin on tullut neulottua viimeksi kouluvuosina, kun ihan sitä oman näköistä ohjetta ei ole löytynyt.

      Poista
  29. Hei
    Onnea kaksivuotiaalle. Tuleehan tänäkin vuonna joulukalenteri?
    Mukana arvonnassa yhdellä..
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänä vuonna ei ole joulukalenteria luvassa joulun alla syntyvän toisen lapsemme ja kiireisen vauva-ajan alkamisen vuoksi. Mikäli aika antaa ensi vuonna myöden, olisi ihanaa taas silloin palata joulukalenterin pariin :)

      Poista
  30. Onnea ensimmäisestä kaksivuotiskaudesta, tulkoon monta lisää. Täällä pysytään vaikka postaustahti hiljenisikin...
    Arvalla mukana arvonnassa.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla, että blogin mukana pysytään hiljaiselosta huolimatta :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...