keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kaksi asiaa (ohje+arvonta)




Syksy on ollut minulle käsityöunelmien toteuttamisen aikaa. Tänään sain valmiiksi ensimmäiset samaanaikaan neulotut sukat ja olen myös harjoitellut pitkäaikaista unelmaani eli kirjoneulontaa. Kirjoneuleita en nimittäin juurikaan ole tehnyt, vaikka tekniikka kiinnostaakin. Tiskirätti oli hyvä tapa harjoitella tätä taitoa jo tasona neulomisenkin vuoksi. Löysiä silmukoita ja kiristäviä takalankoja löytyy, mutta onneksi silitysraudalla sain suurimman osan pingottavista takalangoista häviämään. Ja koska tämä on kokonaan oma ohjeeni, voin jakaa sen myös teidän kanssanne, rakkaat lukijat.

Mummun tiskirätti
Lanka: Novita bambu
Puikot: 2,5 mm
Koukku: 2,5 mm
Langan kulutus: 36 g

Mallikerta
Neulottu osa: 

Luo 56s. Neulo mallikerran mukaan 42 sileää krs. Päättele työ.
Virkattu osa:

1. krs: Tee 208ks eli joka sivulle ja lisäksi joka sivun reunaan yksi ks lisää.

2. krs: *1/2p, 3p, 1/2p, ps* Tee *-* krs loppuun

3. krs: Tee 8kjs ensimmäisen pylväskaaren keskimmäiseen p:een, ps seuraavan pylväskaaren keskimmäiseen p:een. *8kjs, ps seuraavan pylväskaaren keskimmäiseen p:seen* Tee *-* krs loppuun.

4. krs: Tee kuten edellisen krs:n *-*

5. krs: Tee 16 ks kuhunkin silmukkalenkkiin niin, että päällekkäin olevat silmukkalenkit kiinnittyvät toisiinsa. Päättele työ.

Ohje on omani. Jos lainaat sitä, mainitsethan blogini kuvia julkaistessasi.





Ja sitten siihen toiseen asiaan. Silmukan saalistus-blogi täyttää tällä viikolla vuoden ja mikä hienointa myös blogin kokonaisklikkaukset ovat menneet yli 20 000:n! Syytä on siis juhlaan. Sainkin sopivasti Novitalta mahdollisuuden arpoa yhdelle lukijalle kolme kerää Novita bambua. Itse olen langan todennut erittäin neulontaystävälliseksi ja tiskirättienkin suhteen kestäväksi ja nopeasti kuivuvaksi materiaaliksi. On siis ilo arpoa yhdelle teistä juuri tuota kyseistä lankaa.

Arvonta kestää 18.9. - 2.10. välisen ajan.

Ja arvontaan osallistuminen sujuu näin:

1.
Arvontaan voit yksinkeraisesti osallistua kommentoimalla tätä postausta. Kommenttiin voit liittää toiveesi siitä, minkä värisenä langan haluaisit, jos voitto osuisi kohdallesi. Novita bambu-langan värivalikoiman löydät täältä. Voit valita useampaakin väriä eli esimerkiksi kaikki kolme kerää voivat olla erivärisiä. Anonyymien osallistujien toivoisin laittavan kommenttiin sähköpostiosoitteensa.

Voi lisätä voittomahdollisuuksiasi seuraavilla tavoilla:

2.
Lisäarvan saat, kun liityt Silmukan saalistus-blogin lukijaksi (tai olemalla jo lukija) tai tykkäämällä blogin Facebook-sivusta (tai jos olet jo aiemmin tykännyt siitä).

3.
Lisäarvan saat myös jakamalla tämän arvonnan omassa blogissasi tai Facebookissa.

Kerrothan kommentoidessasi, kuinka monella arvalla osallistut.

Onnea arvontaan!

140 kommenttia:

  1. Kiva arvonta :)

    Kolmella mukana! Musta bambu olisi tällä hetkellä mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, olit ensimmäinen arvontaan osallistuja :) Kiva, että arvonta miellyttää :)

      Poista
  2. Hieno kirjoneulemalli! Tosi nätti :)
    Ja arvonnassa tietty mukana! Hihii! Tuo vihertävä sävy voisi olla minun valintani sitten :) Harmi kun novitalla ei ole enempiä sävyvaihtoehtoja, tummemmat värit olisivat kiva lisä.
    Mutta joo, kahdella arvalla mukana menossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yllättävän hyvin se silitysrauta tosiaan ne työn suurimmat ongelmakohdat suoristi ;)

      Poista
  3. Vau, hienon mallin olet kehitellyt! Oikein ihanasti huokuu vanhaa henkeä mielestäni tuo rätti, kaunis! :) Ja tsemppiä kirjoneuleiden pariin, ne vaatii kärsivällisyyttä, mutta onneksi lopputulos useimmiten palkitsee vuolaasti!

    2lla arvalla mukaan arvontaan! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kuvio! Täytyykin miettiä mihin sitä käyttäisin. Kaikilla kolmella arvalla mukana (kunhan kohta ehdin laittamaan tämän omaan blogiini).

    Mieluiten turkoosi tai vaaleanpunainen bambu :)

    Harmittaa, kun ei jotenkin ole aikaa osallistua teidän haasteisiin :( Tän kuun teemasta tuli vaikka mitä ideoita, mutta pakko saada ensin muita juttuja alta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva, jos kuvio inspiroi :) Itsekkään en ole oikein ehtinyt noihin Silmukan ytimestä-haasteisiin osallistumaan :/ Kaikkea ei voi ehtiä yhtäaikaa, mutta osallistutaan sitten kun ehditään :)

      Poista
  5. Tosi kiva kuvio tuossa tiskirätissä! :) Minä oon kans aina vähän vieroksunu kirjoneuleita, mutta nyt oon ottanu härkää sarvista kiinni ja alkanu tekee juttuja kirjoneuloen :)

    Arvonnassa ollaan kolmella arvalla mukana! Onko muuten kaikkien kolmen bambukerän oltava samanvärisiä, vai onko mahdollista saada esimerkiksi yksi yhtä väriä ja kaksi toista väriä tai kaikki eri väriä? Jos ei niin sitten turkoosi olisi mun valinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos malli miellyttää :) Kirjoneulonta on kyllä kivaa, vaikka ensin voi vaikealta vaikuttaakkin :)

      Ja hyvä kun kysyit kerien väreistä! Kaikki kerät voivat olla erivärisiä. Muokkaan tiedon vielä tekstiin itsensäkin :)

      Poista
  6. Ihana tuo tiskirätin kuvio :) Voisin itekin innostuu tekeen. Olen kahdella arvalla mukana arvonnassa! Väritoivomuksena olis musta :)

    VastaaPoista
  7. Ihana kuvio! Ja onnea kävijämäärästä! :) Laitoin juuri facebookkiin linkin, joten 3 arvalla olen mukana arvonnassa. Erivärisinä olisi kiva, mutta jollei onnistu niin mustaa lankaa. :)

    VastaaPoista
  8. Hieno kuvio ja tiskirätti. Pitää ehkä itsekin testata tuollaisen tekemistä. Tiskiräteistä tuntuu aina olevan pulaa ja tuntuvat ainakin meidän talouden käytössä nuhjaantua aika äkkiä. Mutta hennoisikohan noin hienoa edes käyttää lopulta tiskirättinä? :)

    Arvonnassa mukana kolmella (3) arvalla. Vaaleansininen lanka (312) miellyttää tällä kertaa silmää aika paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Kuvio on yllättävän helppo, suosittelen :)

      Poista
  9. Kolmella arvalla mukana! Ja jos jostain onnetar miuta nyt vihdoin ja viimein suosisi, niih mie haluisin tuota sinistä lankaa, väri 312 :) Huuuii, nyt jänskättää :D Pääsis vihdoin kokeilemaan bambulankaa!

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla mukana. Ja kolmea eriväristä kerää toivoisin, jotta pääsisi tiskirättejä tekemään. 335, 529 ja 480.

    VastaaPoista
  11. Kaunis rätti!
    Kahdella arvalla mukaan vaaleanpunaista lankaa tavoittelemaan.

    VastaaPoista
  12. Kahdella arvalla mukana, turkoosi olis kyllä aivan ihanan värinen.. Sitä mulla on joskus yksi kerä ollutkin :) Ja tosi nätti kuvio tuossa sun rätissä!

    VastaaPoista
  13. Hieno rätti! Kahdella arvalla mukana tällä kertaa, väritoiveena turkoosi. Ja loppuun vielä kiitokset mysteerityöstä, aika koukutaavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertakaikkiaan upea "rätti",väritoive pinkki.

      Poista
    2. Anonyymi, laittaisitko vielä sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden mikäli voitat arvonnan, kiitos!

      Poista
    3. Rhian: Kiitos kehuista :) Oi, ihanaa että olet koukuttunut mysteerityöstä :)

      Poista
  14. Kolmella arvalla olen mukana ja värinä toivoisin olevan musta.Tiskirätin neulominen on kummitellut mielessä ja nyt olisi syytä se toteuttaakin, ennenkuin talven sukkien neulonta alkaa :) tainajako@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Vastaukset
    1. Laittaisitko vielä sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden mikäli voitat arvonnan, kiitos :)

      Poista
  16. Onnea 1-vuotiaalle! Mukana arvonnassa kahdella arvalla ja jos onni on myötä, niin tuo vaalea turkoosi olisi mieluisin väri

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla mukana. Jonkun verran on tiskirättejä tullut neulottua, mutta yksivärisinä kaikki. Tätä ohjetta voisin kokeilla, hieno on! :)
    Väritoiveina 010, 562 ja 335.
    susyq500@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että ohje tuntuu kokeilemisen arvoiselta :) Kiitos kehuista :)

      Poista
  18. Mukana kolmella arvalla. Mustavalkoisena tuo voisi olla kiva toteuttaa ja itse asiassa noita muita värejä löytyykin lankalaatikosta tiskikukkainnostuksen jäljiltä :)
    pirpara@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Osallistun kahdella arvalla :)
    Jos onnetar suosii, niin punainen ja vihreä väri olisivat kivoja.

    VastaaPoista
  20. Kolme arpaa ja luonnonvalkoinen pohja on paras, tehosteväriksi käy mikä vain ;) Ihana!

    VastaaPoista
  21. Hieno ohje + kiva arvonta :) Rätin kuvio on tosi kaunis, jota olisi kiva testata .... Kolmella arvalla olen mukana; tämän viestin lisäksi tykkään blogisi Facebook-sivusta + jaoin arvonnan omalla face-seinälläni. Jos arpaonni suosii, haluaisin eri värejä; minttu + vihreä + punainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että ohje miellyttää :) Tervetuloa blogin Facebook-sivujen tykkääjäksi :)

      Poista
  22. Onnea yksivuotiaalle blogille! :)
    Kaunis tiskiliina, jota ei raaskisi käyttää. :)
    Osallistun kolmella arvalla ja lankaväritoivomukseni on: harmaa, turkoosi ja roosa.

    VastaaPoista
  23. kiva ohje!jos onni suosii haluan värit khaki,harmaa,roosa

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla messissä ja pinkki, musta ja valkoinen olis väritoivomukset!

    VastaaPoista
  25. Kaunis tiskirätti, jonka kehtaa jättää näkyville :) Itse tekisin musta-vaaleanpunaisen ja vaaleanpuna-mustan omaan keittiööni =D

    Ja kolme arpaa heitän arvontakoriin =)

    VastaaPoista
  26. Mustaa se olla pitää, kaunis kuvio!!

    VastaaPoista
  27. Jos onni suosii niin virkkaan sen mahdollisimman aurinkoisista väreistä, että keittiössä on väriä pimeässä syksyssä.
    t. Sinilikka

    VastaaPoista
  28. Täytynee kokeilla jo kotona olevista bambulangoista tehdä ensimmäinen versio, lisää olisi kiva neuloa turkoosilla ja mustalla. =) Osallistun kolmella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  29. 3 arpaa. Jos voitain haluaisin 2x335 ja 1x562 väriset langat. Voisin sitten vaikka neuloa juuri tuon sinun tiskirättisi. Nätti kuvio juuri tuolleen toistettuna! Voitosta sopii tiedottaa: mail4lyn(at)gmail(piste)com :)

    VastaaPoista
  30. Ihana rätti ja minulle kolme arpaa...langan värillä tai väreillä ei ole merkitystä =)

    VastaaPoista
  31. Kivat sivut!!Osallistun kolme arpaa ..värit liila punainen ja turkoosi..seija järvinen kaarina ...laitan sähköposti osoitteen jos satun voittamaan...

    VastaaPoista
  32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  33. Hei, olen tehnyt bambu-tiskirättejä viemisiksi ja itsellänikin on niitä muutama kovassa käytössä. Tosi ihana materiaali tehdä sekä käyttää! Suosin kirkkaita ja iloisia värejä... tuovat iloa ja väriä keittiöön.
    Kaikki käsityösivut kiinnostaa, joten tykkään fb-sivustasi ja laitan tämän linkin omaan blogiini. Eli 3 ääntä!

    VastaaPoista
  34. Hei! Ihanat sivut. Otanpa uusiksi tään viestini. Siis osallistun kolmella arvalla ja värit valkoinen,turkoosi ja punainen.

    VastaaPoista
  35. Hei, tiskirätti on kaunis. Mielelläni haluaisin osallistua arvontaan. Toivevärit olisivat luonnon valkoinen ja turkoosi (312). Sinulla on hienot ja mielenkiintoiset sivut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten niillä kolmella arvalla olisin mukana, kiitos :)

      Poista
    2. Kiitos kehuista :) Ihanaa kuulla, että blogini on mielenkiintoinen :)

      Poista
  36. Hyvä, no sitten toivoisin kerien väreiksi kaksi turkoosia ja yksi vadelma :) Jos siis arpaonni osuisi kohdalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tämä taisi nyt tulla väärään kohtaan. Puhelimella kun koittaa kirjoittaa.. Mielestäni tuon piti kyllä tulla vastaukseksi siihen alkuperäisen viestini alle, mut ei voi mitään :(

      Poista
    2. Ei haittaa :) Kyllähän se tarvittaessakin tästäkin kohtaa löytyy :)

      Poista
  37. Hieno tiskirätti, malttaisikohan edes käyttää. Toiveena valkoinen, turkoosi ja vadelma.
    T. Mervi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Täytyy myöntää, että itse en ole vielä raaskinut ottaa tätä rättiä käyttöön ;)

      Poista
  38. Voi kun osais, täytyy luottaa arpaonneen :)

    VastaaPoista
  39. Hieno,
    musta ja valkoinen olisi hyvä yhdistelmä...

    VastaaPoista
  40. Tosi kivan näköinen. Vois kyllä kokeilla. Mulle käy kaikki värit, onpahan yllätystä mukana. .)

    VastaaPoista
  41. Onpa upea tiskirätti :) No mullehan käy värit valkoinen-harmaa ja punainen, jos onni suosii. Eli yksi arpa.
    bemu100@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Ainiin, siis kolmella osallistun, kiitos. Ja alanpa tirkistelemään blogiasi kun kerran sen löysin nyt. T. Sama sinikka kuin äsken...

    VastaaPoista
  43. Väritoiveet ovat harmaa, roosa ja vadelma. Kokeilen onneani yhdellä arvalla.
    anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  44. Sukkasadon kautta löysin mielenkiintoisen blogisi ja olisin nyt mukana kahdella arvalla. Valkean, mustan ja vadelman yhdistelmästä saisi aikaan jotain todella herkullista, ihan selkeästi näen jo kuvan mielessäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että blogini on mielenkiintoinen :) Lämmittää mieltäni :)

      Poista
  45. Kahdella arvalla mukana :) Ihana arvonta.
    Jos onnetar suosii voisi lankojen värit olla mitkä vaan, kaikki kelpaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin tosiaan ihana arvonta :) Kiva, että sinäkin olet sitä mieltä :)

      Poista
  46. Nätti rätti! Jos olen onnekas, valitsen kerän vadelmanpunaista ja kaksi kerää mustaa. Osallistun kaikilla kolmella arvalla.

    VastaaPoista
  47. Kolmella arvalla mukana -oranssia ja turkoosia, väriä tähän syksyyn :)
    Ja nyt kurkistan mitä muuta kivaa sivultasi löytyy..tiskikukka näyttää kivalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittaisitko vielä sähköpostiosoitteen tai jonkin nimimerkin, jotta tunnistan sinut arpoessa muista anonyymeistä, kiitos! :)

      Poista
  48. Kiva kirjoneulekuvio rätissä! Yhdellä arvalla mukana ja väritoive on khaki.
    anki23@vuodatus.net

    VastaaPoista
  49. Hieno kuvio ja hyvä idea! Samalla mallilla voisi tehdä vähän isomman käsipyyhkeeksi... siis jos ei mene hermot. Kahdella arvalla mukaan. Vihreä kausi menossa, joten vihreää. Onnea arvontaan meille kaikille! ; )
    own8@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Ja hei tuo käsipyyheideahan on todella hieno! :)

      Poista
  50. Yhdellä arvalla mukana. Toiveväri on vihreä. :) T. Pauliina

    VastaaPoista
  51. Kolmella mukaan!(: Kaikki nuo värit ovat niin kivoja että mustaa lukuun ottamatta mitkä tahansa värit olisivat vallan nam, jos onnetar sattuu niin arpomaan.

    VastaaPoista
  52. harmaa,sininen ja v.punainen eli yhdellä mukana;)

    VastaaPoista
  53. Kivan näköinen tiskirätti :)

    Kahdella arvalla mukana. Kaikki värit käy ja kerät voivat olla kaikki erivärisiä.

    VastaaPoista
  54. Tosi kaunis tiskirätti !!! Kahdella arvalla mukana :) väritoiveet olisi harmaa, valkoinen ja roosa

    VastaaPoista
  55. Tosi kaunis tiskirätti !!! Kahdella arvalla mukana :) väritoiveet olisi harmaa, valkoinen ja roosa

    VastaaPoista
  56. Ompa kaunis kuvio, melkeinpä liiankin ylellinen tiskirättiin. Vaan saattaapa tuo pyyhkiminen muuttua inasen vähämmän arkipäiväiseksi työksi, kun noin kauniilla rätillä pyyhkii. Mikäli arvonnassa sattuisi onni potkimaan ilmoittelen värimieltymykset silloin, juuri nyt kun ei pääse Novitan sivuille Bambun värejä tutkailemaan. Vanhasta Bambusta olen rättejä tehnyt aikaisemmin ja hyvin pyyhkii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Itse en vielä ole raaskinut ottaa tätä käyttöön ;) Väritoiveiden ilmoittaminen onnistuu toki arvonnan jälkeenkin, mikäli onnetar suosii :)

      Poista
  57. Upea kuvio tuossa rätissä! Ja kaunis reunus kruunaa kokonaisuuden.

    Olen yhdellä arvalla mukana arvonnassa ja mikäli voitto osuu kohdalle toivoisin kolmea eriväristä kerää juurikin tiskirättien tekoon. Ainakin turkoosi on ehdoton valinta yhdeksi, kaksi muuta voisivat olla musta ja välkoinen (:

    VastaaPoista
  58. 2 arvalla mukana, liityin myös blogin lukijaksi :)
    väritoiveina harmaa ja valkoinen.

    VastaaPoista
  59. Hei! Kivaan arvontaan kahdella arvalla, langan värit saa olla yllätyksenä. Kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
  60. Kolmella mukana :) Jos arpaonni soisi, niin vihertävä olisi valintani :)

    VastaaPoista
  61. Facebookista löysin tänne,inspiroiva blogi.Jäin lukijaksi. Arvonnassakin mukana,ei ole lankaa mikä ei minulle kelpaisi :) Kommentoin lukijana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja ihanaa, että blogini on mielestäsi inspiroiva :)

      Poista
  62. Nyt on lukulistalla tämä blogi + kommentti = 2 arpaa :) (Ja jos voitan niin värillä ei ole väliä!)

    VastaaPoista
  63. kiva blogi! olen uusi lukija bloggerin kautta. jos osuu voitto kohdille, niin vihertävä lanka saisi täältä neulovan kodin. kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  64. Kolmella arvalla mukaan. Värit oisivat valkoinen (010), musta (099) ja harmaa (480), jos kohalle sattuu. Kaunis tuo suunnittelemasi tiskirättikuvio. Mietin vain, teitkö rättiin kaksi noita keskusosia, että tulee nurjat puolet vastakkain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Rätissä on vain yksi keskusosa eli takaosan langat ovat näkyvissä. Tosin toisen keskusosan yhdistäminen työhön niin, että takalangat jäävät peittoon, on varmasti myös helppo tehdä.

      Poista
  65. Onnea 1-vuotiaalle! Sievä tiskirätti ja ehdottomasti maksaa vaivan opetella kirjoneuletta: kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa sujua ja lankajuoksutkin kiristää vähemmän... :) Osallistun yhdellä arvalla. Jos voittaisin, ottaisin yhden vyyhdin harmaata lankaa ja kaksi valkoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogi kiittää :) Kyllä selvästi tämän kirjoneulonnankin suhteen kertaus on opintojen äiti :) Kiitos tsempeistä! Harjoittelu jatkuu :)

      Poista
  66. Kiva tiskirätti tuo kirjoneuleinen, eipä heti tullut mieleen se ! Mutta haasteita siis löytyy tästäkin tekemisestä, hienoa ! ri väriset ok, jos voitan.

    Terv. sinisiipi62@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Tiskirättien suur neulojana tämä kirjoneule malli aivan ihana,täytyy kokeilla oitis.
    Arvontaan mieluusti mukaan vaaleanpunainen ja turkoosi ois hyvät värit.Tyttik.

    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Ihanaa, että malli isnpiroi sinua kokeilemaan sitä :)

      Poista
  68. harmaa, roosa . Yhdellä kokeilen onnea :).

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  69. Uusi lukija ilmoittautuu, löysin blogisi pienen mutkan kautta! :) Ja heti tietty arvontaan osallistumassa - mukana 2 arvalla.

    Värilempparit on harmaa, valkoinen ja vihreä, niistä mitkä vaan käy

    Terkuin,
    Elisa

    http://elisanelamaajatuunauksia.blogspot.fi / elisankorut@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Kiitos ohjeesta, näyttää kivalta! Väri 312 eli ihana sininen olisi toiveena.

    VastaaPoista
  71. Eipä ole tullut mieleen että tiskirätinkin voisi tehdä kirjoneuleena! Kivan näköinen lopputulos.
    Onnea myös blogisynttäreiden johdosta!
    Osallistun arvontaan yhdellä arvalla ja jos onni suosii on väritoive vihreä.

    VastaaPoista
  72. Mukana kahella arvalla. o/
    Väritoiveena yllätys, yllätys musta.

    VastaaPoista
  73. Mukaan yhdellä arvalla.Toiveena olisi sävy 562.
    enkulii7@suomi24.fi

    VastaaPoista
  74. Pakko kokeilla onnea. :) Mukana kahdella arvalla. Mustalle langalle olisi eniten käyttöä.

    VastaaPoista
  75. Yhdellä mukana, toiveväri 335 (2kpl) ja 562, llena@luukku.com

    VastaaPoista
  76. Kolmella mukana: jaettu blogissa, tykätty facebookissa. :)

    Ja vaikken koskaan voita arvonnoissa, niin mie valkkaisin (yllätys, yllätys) harmaan, valkoisen ja mustan kerän. :)

    VastaaPoista
  77. Kolmella (3) arvalla mukana! Väritoiveet olisi harmaa, valkoinen ja roosa kerä :)

    VastaaPoista
  78. yhdellä arvalla mukana. väritoive olis varmaan harmaata kolme kerää. ihanan tiskirätin olet neulonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirjottaisitko vielä sähköpostisoitteesi, jotta saan sinuun tarvittaessa yhteyden :)

      Poista
  79. Tuon voisi hyvin neuloa myös silleen kaksipuolisena, että kuviot on molemmilla puolilla, mutta vastakkaisissa väreissä!! Osallistun arvontaan kolmella arvalla!

    VastaaPoista
  80. Ajattelin tehdä kakspuolisena patalapun.Ajattelin että on enemmän käyttöä.Hieno malli..

    VastaaPoista
  81. Yhdellä arvalla mukana. Väritoiveena kaksi kerää turkoosia ja yksi vadelmaa.

    VastaaPoista
  82. Hei
    olen arvalla mukana. Väritoiveena olisi turkoosin (312) , valkoisen (010) ja harmaan (480) yhdistelmä. Mielenkiintoinen lanka, en olekaan koskaan vielä käyttänyt missään..
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  83. Hei! Olen kahdella arvalla mukana! :) kävin tykkäämässä facebookissa. Yllätä minut langan väreillä jos onnetar sattuisi suosimaan! :) tykkään paljon kirkkaista väreistä ( ei mieluiten mustaa eikä valkoista:))

    VastaaPoista
  84. Arvalla mukana. Väreinä yhdistäisin varmaan valkoista ja harmaata, ehkä kolmanneksi vielä musta antamaan ryhtiä väriyhdistelmälle.
    ahlfors(at)suomi24(dot)fi

    VastaaPoista
  85. Arvalla minäkin...toiveväreinä turkoosi ja valkoinen.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  86. Kolmella arvalla mukana! Liityin juuri lukijaksesi! Hienot sivut ja hienoja ideoita! Tuo mysteerineule on mahtava idea ja harmittaa, että vasta nyt löysin sen! Tasokirjoneule on jo pitkään ollut mun harjoiteltavien asioiden listalla! Kiitos vinkistä, että tiskirätit ovat oiva harjoittelutyö tähän! Värit voisivat olla hehkuva oranssi, herkullisen ruskea sekä valloittava vihreä!

    VastaaPoista
  87. Miten minulta on tämä postaus mennyt ihan ohi? APUA!!!! ;) Mutta aivan mielettömän ihana tuo tiskirätti, on minunkin tuota kokeiltava!!! Joulu tulossa, joten jokunen taitaa saada tuollaisen paketissaan ;) Kiitos ohjeesta!!!! Ja tykkään siun blogin uudesta ulkonäöstä, tosi kiva!!!! :)
    Kahdella arvalla mukana ja langat haluaisin kaikki eriväriä: turkoosi, musta ja valkoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos kehuista :) Ryhdynkin tästä arpomispuuhiin! :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...